Cuina casolana a domicili a les Terres de l'Ebre
Cuina casolana a domicili a les Terres de l'Ebre

Cassoles & Catering

Què és Cassoles & Catering?

Un servei de menjar a domicili. Servim menús complets per a tota la setmana. A més, t'oferim la possibilitat de servir-te àpats especials per a ocasions especials.

 

En què es diferencia Cassoles & Catering d'altres serveis de menjar a domicili?

El nostre menjar és 100% casolà, tradicional, sà i equilibrat. Servit els dilluns a casa teva acabat de fer.

Som minoristes. Cuinem per a tu, gairebé de manera personalitzada i d'acord amb les teves necessitats. El nostre objectiu és mantenir una base de clients fidels que els agradi menjar be de forma sana als qual puguem atendre en les seves preferències i necessitats.

 

Com puc fer una comanda?

Molt fàcil. Trucant al telèfon 636 064 510, o be per WhatsApp al mateix número, o correu electrònic. No obstant, nosaltres sempre et trucarem per parlar amb tu directament i acabar de confirmar els detalls de la comanda i l'entrega.

 

Quan puc fer la comanda?

Fins les 10.00h del divendres per als packs setmanals,  o be  48 hores abans del servei de catering personalitzat.  El nostre menjar s'elabora al moment amb productes acabats de comprar i necessitem el nostre temps.  No obstant si et trobes apurat, truca'ns, que alguna cosa trobarem.

 

Com es fa l'entrega?

Els dilluns a casa teva havent confirmat que hi haurà algú per rebre-la.

 

Com es paga?

Contra reemborsament.

Els preus que veus a la web són vàlids per a l'àrea de Tortosa-Amposta que és on principalment fem el repartiment personalitzat. Servim a d'altres llocs però informa't de les condicions de l'entrega.

 

 

Contacte

telèfon / wpp 

636 064 510

 

correu electrònic

cassolesicatering@gmail.com

 

web

www.cassolesicatering.es

a xarxes socials :