Cuina casolana a domicili a les Terres de l'Ebre
Cuina casolana a domicili a les Terres de l'Ebre

Packs setmanals

Si cuinar és per a tu un avorriment. Si la rutina de cada dia fa que acabes menjant sempre lo mateix. Si no tens temps per a anar al súper i fa mesos que no xafes el mercat. Si acabes menjant-te a corre cuita una bossa de patates chips .... llavors aquest és el teu sistema.

Un plat ( o dos) per a cada dia de la setmana

Et portem a casa el menjar per a tota la setmana i en la quantitat que tu vulguis, un plat o dos o tres per a cada dia. Tu t'ho distribueixis com mes et convingui.

Els nostres tuppers són de menjar fet a casa acabat de preparar, envasats individualment, sense conservants, però t'aguantaràn tota la setmana a la nevera. - Nosaltres et facilitem instruccions i consells per a un millor orde de consum, o de congelació si vols guardar-ho per a una altra setmana.

 

Amb C & C no t'avorriràs, anem variant els menús segons les estacions, -cuina de mercat- i estem oberts a respectar els teus gustos i a adoptar les teves suggerències.

Vols fer la prova?

Si no n'estàs segur, res mes fàcil que fer un tastet. Hem preparat un petit pack amb tres plats diferents a un preu de regal

Demana'l

pack de prova composat per 3 plats diferents: macarrons amb xistorra, amanida cesar amb dits de pollastre i scaloppine al limone     10€ 

Contacte

telèfon / wpp 

636 064 510

 

correu electrònic

cassolesicatering@gmail.com

 

web

www.cassolesicatering.es

a xarxes socials :